Nehruova 51a, lokal 55, Novi Beograd

Savršeni osmeh na jedan klik od Vas!
Pozovite nas

069 33 66 081

Radno vreme

Pon - Pet: 12:00 - 18:00 | Sub - Ned: Po pozivu

Pozovite nas

069 33 66 081

Radno vreme

Pon - Pet: 12:00 - 18:00 | Sub - Ned: Po pozivu

Zakažite pregled

Vaš savršeni osmeh je na jedan klik!

Ordinacija Dr Ast

Ordinacija Dr Ast - Specijalistička ordinacija dentalne medicine

Ordinacija Dr AST

ordinacija-dr-ast

Ordinacija Dr Ast ima za cilj i misiju očuvanje oralnog zdravlja, kvalitet i zadovoljstvo pacijenata. Koristimo najsavremenije uređaje i materijale, sarađujemo sa tehničarima od poverenja, i specijalistima iz svih oblasti stomatologije.

Da bismo uspeli zajedno da dođemo do Vašeg savršenog osmeha, prvo trebamo da se upoznamo. Kroz opušten razgovor saznaćemo Vaše želje, a kliničkim pregledom Vaših usta i pregledom rendgenskog snimka upoznaćemo se sa trenutnim zdravljem Vaših zubi i desni.

Odlazak kod zubara je za mnoge osetljiva stvar, a pokloniti poverenje stomatologu je vrlo teško. Zato mi pazimo da svaki zahvat koji se radi u Vašim ustima bude potpuno bezbolan, jer smo i sami ponekad pacijenti i znamo koliko je to važno.

Našim dragim pacijentima zahvaljujemo na ukazanom poverenju, a potencijalnim kažemo dođite da se upoznamo i da Vam se predstavimo.
Specijalista dečije i preventivne stomatologije

Dr Jelena Milanović Ast

1979. – rođena je u Vranju, a osnovnu školu završila je u Bujanovcu.
1998. – završila srednju Medicinsku školu u Leskovcu, nakon koje je radila kao medicinska sestra 6 meseci i dobila licencu od strane Ministarstva Zdravlja.
1998.-2005. – upisala je Medicinski fakultet, odsek Stomatologija  u Nišu i diplomirala ocenom 10 sa radom na temu fiksne protetike.
2005. – započinje rad u privatnoj stomatološkoj ordinaciji u Bujanovcu koja se bavi isključivo protetikom, a paralelno obavljajući volontersko kruženje u državnim ustanovama za dobijanje licence. Kasnije dobija posao u Domu zdravlja Bujanovac, gde ubrzo postaje šef stomatološke službe.
2007. – završila je specijalističku obuku za metalokeramičke mostove i bezmetalnu keramiku u Beogradu na Klinici za stomatološku protetiku.
2012. – završava specijalizaciju iz dečije i preventivne stomatologije. Za vreme specijalizacije je radila u poznatoj beogradskoj ordinaciji čiji je vlasnik bio oralni hirurg u centru grada.
2013.-2020. – radi u Hemofarmu kao menadžer proizvoda, ali ne prestaje da se bavi stomatologijom. Kontinuirano učestvuje na stručnim seminarima, kao slušalac ali i predavač.
Radila je u ordinaciji oralne hirurgije na Zvezdari.
2019. – završila je obuku za ITOP viši nivo, na Kopaoniku.
2020. – u novembru je osnovala svoju privatnu stomatološku praksu – Dr Ast.

Cilj i misija su joj očuvanje oralnog zdravlja, stručnost, kvalitet i zadovoljan pacijent. Koristi najsavremenije uređaje i materijale, sarađuje sa tehničarima od poverenja, sa specijalistima iz svih oblasti stomatologije. Supruga je i majka dvoje dece.

ordinacija-dr-ast-dr-jelena-milanovic-ast

Ordinacija dr Ast

Stomatološke usluge koje nudimo

zubni-kamenac-beograd
Skidanje kamenca
Skidanje zubnog kamenca je jednostavna, bezbolana intervencija. Najčešće se rade u kombinaciji sledeće usluge – ultrazvučno skidanje kamenca, poliranje i peskiranje zuba.
stomatoloska-ordinacija
Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba je veoma popularna metoda ulepšavanja zuba pri kojoj se uklanjaju mrlje i diskoloracije sa površine zuba. Trajnost rezultata je individualna i zavisi od navika pacijenta.

endodoncija
Endodoncija
Endodoncija je grana stomatologije koja se bavi lečenjem kanala korena zuba. Do nje dolazi kada se zbog uznapredovalog karijesa ili traume zuba javi oboljenje pulpe zuba.
opsta-stomatologija
Opšta stomatologija

Specijalistička ordinacija dentalne medicine Dr Ast pruža sve vrste usluga iz oblasti opšte stomatologije, kako za odrasle tako i u domenu dečije stomatologije.

stomatoloska-ordinacija-dr-ast-decija-stomatologija
Dečija stomatologija

Dečija stomatologija je veoma važna grana stomatologije, jer deca još kao sasvim mala mogu da usvoje zdrave navike o redovnom i pravilnom održavanja oralne higijene, ako ih pravilno uputimo.

estetska-stomatologija
Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je sve popularnija, jer ne postoji osoba koja ne bi želela da ima lep osmeh i zdrave i blistave zube. Ona nam omogućava da rešimo svaki estetski problem vezan za izgled zuba.

zubna-protetika
Fiksna protetika

Fiksna protetika je grana stomatologije koja se bavi nadomešćivanjem zuba koji su izvađeni. Postoji više različitih načina da se nedostaci nadomeste, a svima je za cilj vraćanje funkcionalnosti i estetike.

parodontologija
Parodontologija

Parodontologija je oblast stomatologije koja se bavi bolestima desni i njihovim lečenjem. Predstavlja najčešće oboljenje, koje ukoliko se ne leči može dovesti do gubitka zuba.

oralna-hirurgija
Oralna hirurgija

Oralna hirurgija je oblast stomatologije koja obuhvata sve operativne zahvate u vilici. Pored vađenja zuba obuhvata još čitav niz mogućih zahvata, koje obavlja oralni hirurg.

Neka Vaš osmeh iz snova postane realnost!

Pozovite nas i rezervišite svoj termin još danas